PROSOAPE

Lenjerii de pat

Lenjerii de pat | Cuverturi | Pilote | Perne | Halate de baie | Prosoape

 

Intr-o locuinta trebuie sa aveti intotdeauna la indemana macar un set de prosoape de baie sau de bucatarie. Acestea sunt confectionate de obicei din bumbac si au diverse culori de la alb, albastru, roz sau gri pana la diverse imprimeuri cu desene sau dungi. In afara de casa acestea mai pot fi folosite bineinteles si in hoteluri sau pensiuni.

Calitatea prosoapelor prezente in cadrul magazinului emag se datoreaza si brand-urilor de la care provin. Dintre acestea le amintim pe cele mai populare: Erwin Muller, ET Collection, Delita, Saheser, Issimo Home by Dost, Free Coton, Cawo, Item, Clayre & Eef, Uniccat sau Atria.


Dupa cum vedeti in cadrul magazinului emag mai puteti gasi chiar si prosoape de plaja lungi cu diverse imprimeuri, desene si personaje interesante. Si asa se apropie sezonul estival, asadar asemenea articole trebuie sa fie pe lista voastra de cumparaturi.

Prosoapele de baie se vand atat la bucata cat si in seturi de mai multe bucati. Astfel puteti sa va completati colectia actuala sau sa o reinnoiti. Fiecare membru al familiei ar trebui sa aiba seturile de prosoape proprii.
Prosoape bumbac de baie bucatarie si plaja

Ce-am mai putea spune despre produsele din aceasta categorie? Sunt pufoase, absorb umezeala si va pastreaza pielea cat mai fina dupa fiecare spalare. Preturile sunt foarte accesibile si de multe ori beneficiaza de reduceri in mod periodic.

Intrati in magazinul online accesand butonul rosu de mai jos si comandati-va setul de prosoape de bucatarie preferat. Majoritatea produselor sunt undeva sub 50 lei, deci sunt chiar ieftine.


Pe langa faptul ca le folositi pentru diverse activitati casnice sau legate de igiena personala, prosoapele mai au si un aspect decorativ. Astfel le puteti asorta cu restul culorilor din baie sau din bucatarie sau le puteti alege pur si simplu dupa culoarea dumneavoastra preferata.

 

Lenjerii-de-pat.net foloseste cookie-uri. Navigand pe acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Mai multe detalii aici.